Σπορ

Η περιοχή της δυτικής Ηπείρου είναι προικισμένη με εξαιρετικές ομορφιές και με μια πολιτιστική κληρονομιά μεγάλης σημασίας. Ηλιοβασιλέματα που κόβουν την ανάσα και μυστικιστικά μονοπάτια μες την ιστορία, ξετυλίγονται μέσα από μια σειρά υπαίθριων δραστηριοτήτων που δύναται να ικανοποιήσουν το διαφορετικό επίπεδο ικανοτήτων του καθενός.
Kayak - Palmina Mare

Kayak

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να δείτε τους κρυμμένους θησαυρούς στην Πρέβεζα είναι η συμμετοχή σε μια περιπέτεια με καγιάκ. Από όλες τις διαθέσιμες δραστηριότητες, οι εκδρομές με καγιάκ έχουν τον μικρότερο περιβαλλοντικό αντίκτυπο και θα σας φέρουν κοντά στα μοναδικά μέρη της επικράτειάς μας.
Mountain Bike - Palmina Mare

Mountain Bike

Το Mountain Bike δεν είναι μόνο ένα εξαιρετικό μέσο εκγύμνασης, αλλά κι ένας τρόπος να ανακαλύψει κάποιος την όμορφη Ήπειρο και να έρθει σε επαφή με την φύση. Υπάρχουν πολλά μονοπάτια στην Πρέβεζα τα οποία προκαλώντας και προσκαλώντας τον επισκέπτη να τα ακολουθήσει, θα του προσφέρουν μια καταπληκτική κι ανεπανάληπτη εμπειρία!
Surfing - Palmina Mare

Surfing

Η ακτογραμμή που απλώνεται μεταξύ Πρέβεζας και Πάργας, έχει να αναδείξει από τα καλύτερα σέρφινγκ σποτ που μπορεί κανείς να βρει στην Ελλάδα! Ειδικά τον χειμώνα, θα βρείτε μια αγριεμένη θάλασσα με ιδανικά κύματα και brakes για surf! Έχετε επίσης την ευκαιρία για μαθήματα με τον Γιώργο Παπανδρέου, έναν από τους παλιότερους και καλύτερους σέρφερ της Ελλάδας!
SUP - Palmina Mare
SUP
Απολαύστε μια βόλτα με ένα stand up paddle στην πανέμορφη λίμνη Ζηρού και αφεθείτε στην μαγική ενέργεια του τοπίου που σας περιβάλει!
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο.
Into The Wild Activities